Diensten

Schoonmaakdiensten

 

Schoonmaakbedrijf ICM Belgium biedt u een industriële reiniging op maat door middel van het inzet met gepaste materiaal, ervarend en gemotiveerd personeel.

Het continu opvolgen van de veiligheids- en milieuvoorschriften en tot slot kan U rekenen op ons 24 op 24 uur service.

 

 

Wil U de outputcataciteit en de levensduur van Uw industriële en technische instalaties optimaliseren? Schoonmaakbedrijf ICM Belgium heeft een zeer ruime ervaring in industriële schoonmaak en het reinigen van ventilatiesystemen in professionele keukens, bedrijven en restaurants. Schakel ICM Belgium in om het onderhoud en productie van Uw productielijnen te ondersteunen. Daag ons uit en vraag oplossingen die flexiebel, modulair en allesomvattend zijn. Of het gaat om de voedingsindustrie of non-food, ICM Belgium denkt altijd innovatief met U mee en helpt Uw maintenance-proces mee te optimaliseren.

 

 

+32(0)2/709.22.89

DIENSTEN

INDUSTRIËLE WERKEN

 

De medewerkers van ICM Belgium hebben jarenlang ervaring met het reinigen van productie- en verpakkingsomgevingen in de voedingsindustrie.

Ze laten U sneller werken, verhogen de continuïteit van Uw productie en verminderen de downtime van Uw machines. Het resultaat is, dat U door ICM Belgium hetzelfde volume produceert in minder tijd.

  • Zandstralen
  • Industriële reiniging
  • Shipyard

 

ICM Belgium heeft alle know-how om industriële constructies, groot of klein, vakkundig en binnen de afgesproken termijn af te werken.

GEVEL REINIGING

 

Schoonmaak ICM Belgium is gespecialiseerd in gevelreiniging. Wij reinigen alle gevels met aangepaste middelen. Chemische reiniging van de gevels, lagedrukreiniging of zandstralen, herstellen van beton, vervangen voegwerk, verwijderenvan graffiti, schilderen, aanbrengen waterwerende beschermlaag.

Reinigen van gevels van bedrijfsgebouwen en woningen dankzij een brede waaier aan gevelreiniging technieken:

  • DOOR CHEMISCHE REINIGING
  • MET STRAALTECHNIEKEN

 

GRAFFITI VERWIJDEREN

 

ICM Belgium verwijdert voor U graffiti op een voordelige manier en maakt gebruik van milieuvriendelijke producten.

Wij kunnen Uw gevel beschermen tegen toekomstige graffiti. Zo blijft u gebouw in de beste staat.

OPKUIS NA BRAND

 

Reinigen na brand of waterschade is een appart specialisme binnen onze schoonmaakbedrijf. ICM Belgium heeft daarvoor een speciale bussinesunit opgericht. Wie getroffen wordt door brand - en/of waterschade kan immers voor hoge, onvoorziene kosten komen staan. De eerste 12-24 uur na de schade zijn dan ook cruciaal.

Door onmiddellijk het deskundige team van ICM Belgium in te schakelen, herleid U de schade tot een minimum.

OPKUIS NA OPLEVERING

 

Schoonmaakbedrijf ICM Belgium heeft de vakkundigheid in huis voor ruitenwas, gevelreinging en het reinigen van plafonds, wanden, vloeren en tapijten. Ook voor een periodieke dieptereinging van sanitair en grootkeukens kunt U bij ons terecht. ICM Belgium zorgt zelfs voor de opleveringschoonmaak bij een verhuizing, verbouwing, nieuwbouw of renovatie.

DAKREINIGING

 

ICM Belgium reinigt Uw dak onder hogedruk met heet water. Daarna bewerken we U dak met een speciaal algendodend middel om nieuwe aangroei van schimmel en algen te voorkomen.

 

 

KANTOOR SCHOONMAAK

 

Een schone arbeidsomgeving draagt bij tot een prettige werkomgeving, waar ook de bezoekers en gasten zich welkom voelen. Of het nu kantoren in de zakelijke dienstlevering, de financiële sector of de overheid betreft: SCHOON IS WELKOMSWOORD! En ICM Belgium zorgt ervoor.

LEEGMAKEN WONINGEN

 

ICM Belgium helpt U bij het opruimen van de inboedel van Uw huis, bureau, bedrijf, kelder of zolder. Onze sterke punten zijn onze ervaring en de stipheid van onze uitvoering. Door onze jarenlange ervaring in deze sector maken wij Uw huis, bureau, bedrijf, kelder of zolder in een minimum van de tijd helemaal schoon. Wij nemen alle afval en rommel mee en zorgen ervoor dat binnen de korste keren is Uw huis klaar om te verkopen of verhuren.

Pegasuslaan 5

1831 Diegem

Tel:+32(0)2/709.22.89